Sir s konopljinimi vršički

Sir s konopljinimi vršički je popolnoma nov izdelek na slovenskem trgu iz 100 % slovenskega mleka in slovenske ekološke industrijske konoplje.

Ekološko pridelana industrijska konoplja vsebuje v zelenem delu rastline veliko koristnih snovi, ki ugodno vplivajo na boljše počutje. V kombinaciji z mlekom oziroma s sirom se te snovi še bolje izkoristijo. Maščobe v mleku omogočajo kanabinoidom, da se pri prebavi bolje sproščajo v telo. Uživanje industrijske konoplje v siru priporočamo vsem ljudem, ki želijo uživati zdravo, dobro in pristno prvinsko hrano, želijo odkrivati nove okuse ter narediti nekaj dobrega za svoje telo.

Sir je pripravljen z ročno nabranimi ekološko pridelanimi vršički industrijske konoplje. Ves proces: nabiranje, sušenje in drobljenje poteka ročno, s tem povečamo nadzor nad postopki predelave in dodamo svojo energijo. Le tako nabrani vršički zagotavljajo najvišjo kakovost, saj se za sušenje ročno izbira le najboljše rastline in še to le vršičke v času cvetenja skupaj z cvetovi. Vršički industrijske konoplje so pridelani v Sloveniji na območju Notranjskega parka v objemu gozdov daleč proč od industrije in avtocest. Polja industrijske konoplje so na nadmorski višini 530m. Zaradi višine so pogoji rasti težji, kar privede do tega, da so rastline zaradi težjih pogojev rasti še bolj trdožive in tvorijo več zaščitnih snovi, ki pa ugodno vplivajo tudi na človeško telo.

izdelki siri konoplja

 

galerija-siri-tolminc galerija siri tolminc poreklo galerija sir planika galerija siri eko galerija sir kober galerija sir brincl galerija siri konoplja

 

Mlekarna Planika d.o.o. Kobarid

Gregorčičeva ulica 32
5222 Kobarid
E: info@mlekarna-planika.si
T: 05 3841-000
F: 05 3841-020

 

logo program razvoja podezelja

 footer-line

O Nas

 

footer-line

Uporabno

footer-line

Vprašajte nas

Ste z našimi izdelki zelo zadovoljni,vas je kakšen izdelek še posebno navdušil? Ali ste morda nad kakšnim izdelkom razočarani? Sporočite nam na: 

info@mlekarna-planika.si

footer-line

Lokacija

 logo-lokacija