Skrb za kakovost

S svojimi izdelki želimo našim naročnikom zagotoviti zdrave in okusne izdelke. Veliko pozornost posvečamo izbiri najboljših surovin, materialov in procesov, da bi zagotovili varne izdelke, ki blagodejno vplivajo na zdravje ljudi. Zavedamo se, da zdravje ni dano samo po sebi, pač pa ga lahko ohranjamo tudi z ustrezno prehrano.

Zaposleni v mlekarni Planika se nenehno izobražujemo na področju tehnologij, ki varujejo okolje, zagotavljajo najvišjo kakovost in sledljivost naših izdelkov in storitev. Prav tako se trudimo ustvariti prijetno delovno okolje, ki bo nudilo vsem zaposlenim dovolj izzivov in motivacije za doseganje zastavljene politike kakovosti in odličnosti. Delujemo v skladu s predpisanimi standardi kakovosti in ravnanja z okoljem.

Poleg tega pa so tudi številne prejete nagradenaše kakovostne izdelke dokaz, da so izdelki, proizvedeni v mlekarni Planika, resnično kakovostna in varna živila.

02 mlecni izdelki

 

Mlekarna Planika d.o.o. Kobarid

Gregorčičeva ulica 32
5222 Kobarid
E: info@mlekarna-planika.si
T: 05 3841-000
F: 05 3841-020

 

logo program razvoja podezelja

 footer-line

O Nas

 

footer-line

Uporabno

footer-line

Vprašajte nas

Ste z našimi izdelki zelo zadovoljni,vas je kakšen izdelek še posebno navdušil? Ali ste morda nad kakšnim izdelkom razočarani? Sporočite nam na: 

info@mlekarna-planika.si

footer-line

Lokacija

 logo-lokacija