Mlekarna Planika

Z energijo neokrnjene narave

Naši izdelki v sebi nosijo energijo neokrnjene narave, saj prihajajo iz tistega dela Slovenije, kjer je zrak poln življenjske energije, narava pa je pravljično lepa in razkošna. Hvaležni smo za vse njene darove in čutimo njeno veliko ljubezen. Spoštujemo vse, kar je ustvarila; tako pristopamo tudi k svojemu delu. Prizadevamo si ohraniti prvinskost brez nepotrebnih posegov v naravne procese. Naša želja je omogočiti odraslim in otrokom dostop do tega pomembnega vira zdravja in vitalnosti.

Izdelki, ki jih pridelamo v mlekarni Planika, so izdelani izključno iz mleka, pridelanega na hribovitih območjih občin Tolmin, Kobarid in Bovec, kjer se v poletnih mesecih živina pase, pozimi pa jo rejci krmijo s kakovostno krmo. Poleg tega našemu mleku ne dodajamo nobenih dodatkov, saj je že zaradi naštetih dejavnikov visoko kakovostno in predvsem naravno.

Naravno mleko pridobivamo iz slovenskih planin in ga predelujemo brez dodatkov.

Posebnost naših izdelkov je, da so narejeni iz pasteriziranega nehomogeniziranega mleka, v katerem so uničeni zdravju škodljivi mikrobi, hkrati pa so ohranjene vse pomembne lastnosti surovega mleka, ki so koristne za naše zdravje.

Vsi izdelki so narejeni iz pasteriziranega nehomogeniziranega mleka.

Kakovost naših izdelkov potrjujejo tudi priznanja za kakovost, ki jih redno prejemamo na strokovnih ocenjevanjih mleka in mlečnih izdelkov.

Izdelki mlekarne Planika redno prejemajo priznanja za kakovost 

Tudi na letošnjem sejmu Agra smo za naše izdelke prejeli priznanja.

Sproščujoča tišina, globoka modrina, višinska svežina, človeška toplina ... v izdelkih mlekarne Planika.

02 mlecni izdelki

 

Mlekarna Planika d.o.o. Kobarid

Gregorčičeva ulica 32
5222 Kobarid
E: info@mlekarna-planika.si
T: 05 3841-000
F: 05 3841-020

 

logo program razvoja podezelja

 footer-line

O Nas

 

footer-line

Uporabno

footer-line

Vprašajte nas

Ste z našimi izdelki zelo zadovoljni,vas je kakšen izdelek še posebno navdušil? Ali ste morda nad kakšnim izdelkom razočarani? Sporočite nam na: 

info@mlekarna-planika.si

footer-line

Lokacija

 logo-lokacija