Lahko kislo mleko "Čebelji panj"

Narejeno je iz pasteriziranega nehomogeniziranega mleka z nizko vsebnostjo maščob 1,1%. Je primerno tekoče konsistence z vidnimi grudicami, bele barve z rumenkastim odtenkom. Zazna se sladek okus po medu in okus cvetnega prahu, ki je blago zaokrožen z dodatnimi aromami.

Slajen je samo z medom, najbolj naravnim sladilom, ki je tudi antioksidantno hranilo. Dodan je cvetni prah, kot naravni stimulator, ki krepi imunski sistem in daje življenjsko moč, spodbuja telesno aktivnost, zavira staranje in pomaga pri stresu. Okus je blago zaokrožen z naravnima aromama rakitovca in bezga. Vse sestavine so naravne, ne vsebuje nobenih zgoščevalcev. Resorbcija kalcija je povečana za 30%, ker je kislemu mleku dodan med. Rok trajanja izdelka je 21 dni, pri neprekinjeni hladni verigi pod 6°C. Izdelano je izključno iz slovenskega mleka.

Pakiramo ga v 0,5 l plastenko, v kartonu po 12 izdelkov.

10 cebelji panj

 

galerija-mlecni-kislo-mleko galerija-mlecni-cebelji-panj galerija-mlecni-kefir galerija-mlecni-sladka-smetana galerija-mlecni-sirotka galerija-mlecni-skuta-albuminska galerija mlecni maslo galerija-mlecni-skuta galerija mlecni

 

Mlekarna Planika d.o.o. Kobarid

Gregorčičeva ulica 32
5222 Kobarid
E: info@mlekarna-planika.si
T: 05 3841-000
F: 05 3841-020

 

logo program razvoja podezelja

footer-line

O Nas

 

footer-line

Uporabno

footer-line

Vprašajte nas

Ste z našimi izdelki zelo zadovoljni,vas je kakšen izdelek še posebno navdušil? Ali ste morda nad kakšnim izdelkom razočarani? Sporočite nam na: 

info@mlekarna-planika.si

footer-line

Lokacija

 logo-lokacija